O leaneen

Moje ime je Nina in sem avtorica spletne strani Leaneen. Po izobrazbi sem diplomirana etnologinja in kulturna antropologinja, pot pa me je zanesla v marketinške vode.

Leaneen (izgovori se “linin”) ustvarjam že od avgusta leta 2015. Vse skupaj se je začelo med poletnimi študijskimi počitnicami, ko mi je bilo malo dolgčas in sem se odločila, da bom imela svojo spletno stran z recepti ter idejami za potepanja po Sloveniji in njeni okolici.

Prvi moj opis na strani je šel nekako tako: “Še vedno iščem tisto majhno pikico na i, ki bi mi izpopolnila življenje.” No, sedaj lahko rečem, da sem to pikico našla. Od nekdaj sem rada fotografirala, pisala ter pekla slaščaice in ko sem vse skupaj združila v Leaneen, sem ustvarila nekaj, kar je samo moje. Nekaj, za kar se trudim, pri čemer vztrajam in verjamem vase.

Na moji strani boste našli preproste recepte s sestavinami, ki jih najdemo v skoraj vsaki kuhinji. Sama se namreč skoraj nikoli ne lotim receptov z neznanimi in tujimi sestavinami, saj prisegam na tisti pristni, znani, domač okus jedi. Zelo pomembno mi je tudi ohranjanje več kot 50 let starih babičinih receptov, ki so del moje družinske dediščine, zato večkrat objavim kakšen njen recept ali pa ji pomagam pri pripravi le-teh. Poleg receptov boste našli še ideje za izlete, predvsem po Sloveniji, saj imamo toliko čudovitih stvari, da jih enostavno moram deliti.

Dobrodošli na mojem strani in upam, da vam bo všeč!

Shopping Cart