Leaneen: domače in tradicionalno

34,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 34,90

V knjigi je na 200 straneh zapisanih več kot 70 receptov, ki Nino spomnijo na dom, družino in domačo kuhinjo. V njej so zbrani popolnoma novi, neobjavljeni recepti, kot tudi najbolj brani tradicionalni recepti s spletne strani (recept za orehovo potico, flancate …). V knjigi boste našli tudi skoraj 60 let stare recepte Ninine babice, mame Ivane, ki jih je imela do zdaj zapisane v svojih kuharskih zvezkih. Nina je receptom dodala ščepec sodobnosti in malce svojega okusa, da so res vrhunski!

Na 200 straneh so recepti razdeljeni na 5 poglavij:

  • Drobno pecivo ob skodelici čaja
  • Slastno iz pekača
  • Bogato kvašeno pecivo
  • Krušne dobrote
  • Preprosto domače

V pomoč pri pripravi vam bodo tudi zapisani nasveti za peko piškotov in pripravo kvašenega testa. Čisto vsak recept dopolnjuje fotografija.

Trde platnice, 200 strani.

ROK ZA DOSTAVO: 2 do 5 delovnih dni po potrditvi plačila.

Vsa naročila, za katera bomo plačilo prejeli do 20.5., bodo odposlana 21.5. Vsa naročila, ki bodo naročena po 21.5., pa bodo odposlana 30.5. V vmesnem času lahko knjige naročite v trgovini Partypek: https://partypek.si/?product_cat=&s=Knjiga+Leaneen&post_type=product

Pogosta vprašanja v zvezi s knjigo in naročanje najdete TUKAJ. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete, pišite na e-mail naslov knjiga@leaneen.com.

 

 

 

Shopping Cart