Leaneen: domače in tradicionalno

34,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 34,90

V knjigi je na 200 straneh zapisanih več kot 70 receptov, ki Nino spomnijo na dom, družino in domačo kuhinjo. V njej so zbrani popolnoma novi, neobjavljeni recepti, kot tudi najbolj brani tradicionalni recepti s spletne strani (recept za orehovo potico, flancate …). V knjigi boste našli tudi skoraj 60 let stare recepte Ninine babice, mame Ivane, ki jih je imela do zdaj zapisane v svojih kuharskih zvezkih. Nina je receptom dodala ščepec sodobnosti in malce svojega okusa, da so res vrhunski!

Na 200 straneh so recepti razdeljeni na 5 poglavij:

  • Drobno pecivo ob skodelici čaja
  • Slastno iz pekača
  • Bogato kvašeno pecivo
  • Krušne dobrote
  • Preprosto domače

V pomoč pri pripravi vam bodo tudi zapisani nasveti za peko piškotov in pripravo kvašenega testa. Čisto vsak recept dopolnjuje fotografija.

Trde platnice, 200 strani.

ROK ZA DOSTAVO: 2 do 5 delovnih dni po potrditvi plačila.

Vsa naročila, za katera bomo plačilo prejeli do 23. junija, bodo odposlana 24. junija. Naročila, ki bodo plačana po 23. juniju pa bodo odposlana 8. julija. V vmesnem času lahko knjige naročite v trgovini Partypek: https://partypek.si/?product_cat=&s=Knjiga+Leaneen&post_type=product

Pogosta vprašanja v zvezi s knjigo in naročanje najdete TUKAJ. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete, pišite na e-mail naslov knjiga@leaneen.com.

 

 

 

Shopping Cart